Viewed 54 times 2 Answers
2 Reply
شما با ویزای دانشجویی با همین واکسنها اجازه ورود دارید. فقط ۱۴ روز باید قرنطینه بشید.
2021-09-19 22:48:00
ممنون ويزاي تحصيلي هنوزندارم باويزاي توريستي دوزسوم آسترازنكا ميتونم واردكانادابشم ؟
2021-09-20 00:52:00

Similar Question:
#اجازه ورود

کسی اخیرا واسه گرفتن اجازه ورود به کانادا ( واسه خواهر / برادر ) اقدام کرده؟
2021-10-01 12:10:00 #Montreal [ورود به کانادا] عمومی

ممنون میشم منو راهنمایی کنید من برای 15 dec بلیط گرفتم یکسری میگن بدون نامه enrollment افیسر ممکنه اجازه ورود بهم نده، دانشگاه هیچ دیپازیتی از من نخواسته، اسک شهریه هم نشدم شروع ترمم ۱۰ jan هست و زمان انتخاب واحد هم از ۱ jan شروع میشه من چه کار کنم ؟
2021-11-02 10:23:00 #Canada [اجازه ورود] عمومی

درود دوستانپدر و مادر من PR هستند و حدود یک هفته ای هست که از تهران به مونترال مهاجرت کردند. گویا دولت کبک براي افراد PR و سیتیزن کلاسهایی رو تحت عنوان آموزش بیزنس برگذار میکنه که یک روز در هفته و آنلاین هست و مبلغی هم به شرکت کننده ها پرداخت میشه. من هر چه سرچ کردم چیزی در این مورد دستگیرم نشد. میشه خواهش کنم اگه اطلاعاتی/لینکی/شماره تماسی در این خصوص دارید برای من pm کنید..؟ یا اگه کانالی در تلگرام هست که مختص این سوال هست رو بهم معرفی/جوین کنید..؟ بسیار ممنون میشم
2023-09-22 00:00:00 #Canada

سلام اگر شخصی داخل کانادا با ویزای استادی پرمیت باشه آیا میتونه برای پدر و مادرش دعوتنامه بفرسته و اینکه چقدر ازمدت تحصیلش باید گذشته باشه ( محدودیت نداره که برای مثال بعد ۶ ماه بتونه بفرسته ) ؟؟ممنون
2023-05-15 00:00:00 #Canada

سلام دوستان ي سوالي داشتم در مورد شرايط بچه اي كه همراه با پدر و مادرش مياد. پدرومادر هردو با وورك پرميت درحال حاضر كانادا هستيم براي بچه ايا بايد اقدامي انجام بشه يا باهمون ويزاي توريستي بايد بمونه؟ و سوال بعدي اينكه ايا دولت كبك امتيازي براي اين بچه ها هم قتئل هست يا نه، مثل بيمه و …
2023-11-21 00:00:00 #Canada

درود دوستان من و پدر و مادرم که سالخورده هستن به تازگی به مونترال اومدیم. در کلاسهای دولتی فرانسه در Centre Pauline-Julien واقع در6750 Chem. de la Côte-des-Neigesثبت نامشون کردم و قصد دارم در نزدیک ترین مکان به این سنتر براشون ۱ ساله یک آپارتمان یک خوابه برای ۱۵ نوامبر ۲۰۲۳ اجاره کنم.. چون این شهر رو خوب نمیشناسم و وسیله نقلیه فعلا ندارم نمیدونم چطور میشه یه رنتال يا کاندو یکخوابه ی آسانسور دار (ماکزیمم ۱۳۰۰ تا ۱۳۵۰ در ماه) مشخصا هر چه نزدیکتر به این سنتر در Côte-des-Neiges براشون پیدا کرد.. م
2023-10-05 00:00:00 #Canada

من يك سوال خيلي مهم دارم، خواهش ميكنم كسي ميدونه من راهنمايي كنه ما انلاين براي ورك پرميت يك هفته هست كه اپلاي كرديم؛ ولي براي ثبت نامه مدرسه (انگليش اسكول بورد) بدون برگه ورك پرميت اجازه حضور فرزندمون تو مدرسه بهش ندادن، با اينكه مدرسه ثبت نام بود چون نامه eligibility براش صادر نميشه بدون ورك پرميت نميتونه الان مدرسه بره و مهمه سريعتر ورك پرميت بگيريم ايا الان ميتونيم حضوري بريم مرز و ورك پرميت درجا حضوري بگيريم؟
2021-09-02 11:58:00 #Canada

اونايي كه خانواده درجه اول هستن اگه دو دوز سينوفارم زده باشن نميتونن برا ديدار وارد كانادا بشن؟!
2021-10-02 14:32:00 #Canada